A máme rozuzlenie vládnej krízy? ?

11. októbra 2011, simon22, Nezaradené

Radičová sa vyjadrila.. spojí hlasovanie o eurovale s hlasovaním o dôvere vláde… a je vymaľované.. Sulíkovci sa vyjadria, že síce sú proti eurovalu.. ale oni idú hlasovať o dôvere premiérke.. a tú ona má.. takže zdvihnú ruku ZA už v prvom hlasovaní….lebo oni budú hlasovať len za dôveru premiérke.. a to zdôraznia v rozprave niekoľko krát..

Včera si presne na túto príležitosť svojou nečakanou tlačovkou pripravil pôdu Riško- držbalónik..  Jasne tam povedal.. niekto chce pád premiérky a my za ňou stojíme.. a tak teraz bude mať príležitosť ukázať.. či mu stojí za premiérkou.. alebo visí pred eurovalom..  To som teda zvedavý akoto dopadne.. veď dnes uvidíme..

iný scenár?? no v prvom kole NIE.. v druhom kole s Ficom ANO… ale Sulík z vlády preč a podpora smeru menšinovej vláde.. so staronovou premiérkou.. žeby???

P.S.1: 11:05 hlásia.. štyria obyčajní ľudia sa na hlasovaní nezúčastnia.. teda .. euroval v prvom čítaní nemôže prejsť..aj keby ostatní riškovci hlasovali za premierku.. 🙂 žeby matovič položil sulíka??

P.S.2: ani ostatní riškovci nebudú hlasovať.. teda parlament môže byť neuzášania sa schopný( uznášania sa neschopný?? 🙂 ).. ak sa nezaregistrujú smeráci.. tí sa asi zaregistrujú..

P.S.3: teraz sa horlivo pracuje na pokračovaní.. ako rýchlo a akým mechanizmom možno zopakovať hlasovaie?? Aby euroval II prešiel s pomocou SMERU…. v ďalšom kole.. niet však veľa času..indexy na burzách padajú.. investori čakajú.. pritlačí nás to,?

ja len toľko