Gábina Gunčíková a jej podprsenka- skoro som skolaboval pri tej dráme. .

19. septembra 2011, simon22, Nezaradené

Vážení priatelia, na svetlo sveta boli neuváženým a nezodpovedným konaním majiteľky vypustené dve nebezpečné šelmy… teda SKORO. A to pár kôz..

Ako každé ráno som si k raňajkovému koloritu pustil do podmazu televíziu. Nechce sa mi hneď  z rána počúvať krimi oknisko jednej komerčky, tak som zvolil ako skoro vždy televíziu „Slnečná strieška- česky hraběnka“ A verte neverte skoro som skolaboval pri tej ohurujúcej správe s drámou menom Gunčíkovej podprsenka.  Redaktor nám priniesol neuveriteľnú príhodu v obraze priamo z najväčšej šou „ poďme tancovať“!!! Tam z banality nezapnutého háčiku na zadnom diele tanečných šiat poslednej striebornej  „superhviezdy“ urobili nevídanú drámu… vyderú sa na slobodu jej dravce alebo neprejdú??? Zatiahne niekto závoru klietky včas?? Alebo bude paseka a krvavá žatva priamo v zákulisí?? No čo vám budem opisovať, ani som nedýchal. Našťastie krvavej dráme z úteku divých kôz zabránil pohotový chlapčisko a háčik jej pomohol zapnúť. HURÁ.. možno zachránil aj desiatky životov priamo na mieste a stovky odpadnutých divákov pri televíznej obrazovke. Sláva hrdinovi.

 

Žijeme v neuveriteľne zvláštnej dobe, keď o tri triedy prevalcuje sledovanosť stupidnej „šehrehrádze“ sledovanosť futbalu Slovan-Bilbao, keď nás od rána do večera zavaľujú informáciami kto kde niečo ukradol, ako zachraňovali mačiatko v Austrálii čo nevedelo zliezť z vysokého stromu, že zasa hurikán zvalil dve mestá drevených domov v „štátoch“( keby stavali tehlové ako v Európe, nemuseli by ich stále znova a znova stavať. Ale to asi vyhovuje firmám čo ich dodávajú a hlavne médiám, že majú  čo vysielať).

Skrátka mexicko-argentínso-turecké seriály s 1500 časťami z prostučkým dejom.. ona miluje jeho.. ale potencionálna svokra tomu bráni s nasadením vlastného života, lebo ňou vyhliadnutá favoritka je urkutne bohatá a je blondýna.. ale láske nerozkážeš a presadí sa.. tak tieto umelecké skvosty zavalili našu krajinu od 1992 roku. Bohatý tiež plačú, jedno ucho má Ria, tá slepá čo uvidela.. a terazky šehrehrádza- aj keď 1000 a jedna noc, z ktorej je názov nemala nič spoločné s Tureckom ….. A do toho dáme perlu o skoro ujdených šelmách na slobodu.

SLOVAČ preberme sa.. lebo úplne osprostieme.. ešte že tie kozy neunikli na slobodu.. lebo by všetkých verných divákov určite požrali.. Ak im píplmetre budú dávať s tými debilovinami za pravdu, budú nás naďalej krmiť  stále novými a „lepšími „ kravinami… BUDÍČEK SLOVAČ, BUDÍČEK..

Ja len toľko…

P.S.: nie že by som si ich nepozrel, keby vyskočili.. má ich vskutku pekné… ale urobiť z rozopnutého háčika  drámu hodnú vysielanania ???