Šeps nezvládol vyhadzov zo superstar?? Čo také strašné urobil?

1. júna 2011, simon22, Nezaradené

Upútala ma reklama na túto skutočnosť v rádiu cestou do práce. A tak som sa dal hľadať, čože také nehorázne vyviedol ten čo nevie spievať ale len  dávať reggae… Je to určite správa dňa, bez ktorej by som neprežil… HA HA .. dopátral som sa.

Takže poďme po poriadku. Michal Šeps postúpil v tohtoročnej „Superstar“ veľmi vysoko, vďaka dobrej komediálnosti, „mavpičátstvu“ výrokov poroty a asi hlavne jeho zavesených videjok kde hulí marišku. Spievať vedel v skutočnosti len pesničky v štýle reggae, ktoré sú jamajským hudobným štýlom presláveným po celom svete vďaka Bobovi Marleymu. Na pódiu bol vždy uvoľnený a kašlal na čo i len slová pesničiek iných žánrov. Mal však super charizmu, tá mu u násťročných lolitiek vrieskajúcich bez ohľadu na to čo vyprodukoval a sms-kujúcich práve jemu hlasy, zabezpečila až nezaslúžene vysokú priečku. V pohode, nie je to odborná spevácka súťaž, ale šou a tú robil Michal dobrú. Novinári sa išli pototo, aby ho  vyviedli z kľudu, ktorý mu občas narúšal len Rytmus- ( Ty sa mi neser do mé hudby, ty nejsi muzikant, ty děláš jen rapp… ). Ten jediný bol schopný vyviesť Michala z miery. A zrazu čítam , že vraj nezvládol svoj vyhadzov…. Ani sa mi veriť nechcelo. A on len v dobrých svojich tradíciách pri odchode do hotela celý vychetaný spolu s Kolečkářovou ukázal „fakera“ fotiacim novinárom. A tak si títo všemohúci ľudkovia hneď zaumienili, že konečne niečo okrem spevu nezvládol a pustli v bulvári titulok… Vôbec toho novinára nenapadlo, že toho prsta si aj mohol svojou vtieravosťou zaslúžiť, a že to nie je  frustrácia z vyhadzova. Veď chalanisko má 17 a je plný svojho pohľadu na svet, a k tomu patrí aj ten prst. Myslím, že ten kto to v pondelok v noci nezvládol, bol práve novinár….. nezvládol, že ho môže mať niekto u prdele..

http://www.pluska.sk/soubiznis/cs-superstar/seps-vyhadzov-nezvladol-ukazal-prostrednik.html

No čo už, aj tak sa musí niekto živiť, polopravdami a výmyslami, len aby pritiahol čitateľov. A najhoršie je, že nás to nestretáva len pri bezvýznamnom prostredníku Michala, ale aj pri omnoho vážnejších témach.

bonus:

http://www.youtube.com/watch?v=NMk0OACduiQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=MHA2RIpb0sI&feature=related