Založ si blog

Žiaden ruský kapitál nezvalil Stracheho! Hry tajných služieb na scéne. ..

Celá Únia je v čase volieb, v každom štáte sa očakávajú alebo už prebiehajú voľby. Keď tu zrazu Der Spiegel z Berlína zverejní kompromitujúce video s hlavným hrdinom šéfom Slobodnej strany rakúska Heinz- Christianom Strachem. Video nahraté na IBIZE TRI mesiace pred októbrovými voľbami 2017 v Rakúsku. Po nich  sa dostal tento politik do vládnej koalície a začal spolurozhodovať o osudoch našich susedov.

Podstatou videa je pripustenie povolebného zvýhodnenia nemenovanej ruskej skupiny firiem v stavebnom podnikaní, ktoré malo byť odmenou za ….. Tu sa pristavím, Mladá blond slečna vo videu ktorá pôsobí ako POSOL – neter podnikateľa Igora Makarova, veľkopodnikateľa údajne blízkeho Putinovi. Ten údajne plánoval kúpiť 50% podiel v bulvárnom Kronen Zeitung a prostredníctvom neho podporiť predvolebnú kampaň Stracheho… Toto sa odohralo 20.7. 2017, tri mesiace pred voľbami.. nik, ani samotný politik sa nezamýšľa ,ako sa dá stihnúť podpora jeho kampane za tak krátku dobu, keď len kúpa denníka zaberie niekoľko mesiacov.. Spolu s ním tam je aj zástupca primátora  Viedne Johan Gudenus.

Všetky svetové médiá hneď po zverejnení videa konštatovali že Ruský kapitál zvalil vládu Rakúska. Naši politici okamžite písali vo svojich statusoch o ruskej mafii a jej úplatkoch!  Označili pravičiarskych vodcov Európskych politických strán za PUTINOVE BÁBKY. Nik sa ani len nezamyslel , že všetko môže byť inak. Ak by tento ich kalkul bol pravdou, aký by mal prospech PUTIN z kompromitovania „svojej“ bábky Stracheho?. NIč z hovoreného vo videu sa neuskutočnilo, čo len svedčí o práci tajných služieb a nie snahy preniknúť ruskému kapitálu nezákonne do Rakúskych trhov a štátnych zákaziek.

VŠETKO JE ASI INAK.

 Süddedeutsche zeitung v článku Chytený v pasci na konci konštatuje závažnú vec… domnelá ruská neter oligarchu Makarova, ktorý je jedinou skutočnou osobou z tohto príbehu nie je žiadna jeho neter, dokonca to nemusí byť ani Ruska. Nie je  pravdou, že by mala stovky miliónov eur. Bola to len NÁVNADA.  Makarov poprel, že dáma z videa je jeho neterou, prehlásil, že s takouto akciou nemal nikdy nič psoločné.  Citujem Kasparov.ru: Предприниматель Игорь Макаров заявил, что женщина, из-за разговора с которой был вынужден уйти в отставку вице-канцлер Австрии Хайнц-Кристиан Штрахе, не имеет к нему никакого отношения, píše Forbes. On dokonca podniká v petrolejárskom priemysle, je bývalým cyklistom a predsedom Ruskej cyklistickej federácie. „ Je všeobecne známe, že som bol jedináčik a nemám teda žiadne netere, nepoznám ani žiadnu Alenu Makarovovú, ktorá tam vystupovala“ prehlásil. Igor Makarov je prezidentom medzinárodnej skupiny firiem ARETI, jeho majetok sa odhaduje na 2,1 miliardy USD.

V čase návštevy Stracheho a Gudenusa mala totiž vilu Finca v obvode Carretera Ibiza a San Antonio 27040, parcela 13 poligono 21 v Sant Rafael de Sa Creu dva týždne prenajatú akási Hye Ji z Busanu v Južnej Kórei. Registrovala sa na Airbnb tesne pred návštevou začiatkom júla. Čaru facebooku podľahla necelý mesiac predtým, ako sa registrovala na Airbnb. Podľa informácií od Gaetana vilu navštívila so skupinou vzdelaných a čistotných priateľov. Cena za tento prenájom sa spolu so službami vyšplhala takmer k 20 tisícom Eur. Jedinú dostupnú údajnú fotografiu tejto slečny nedokáže nájsť google medzi miliardami iných. Na výzvy k priateľstvu zatiaľ nereaguje. Vysvetlenie zrejme dostatočne prináša jej facebookový profil:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100019702751599

Okrem bežných zdvorilostí po svojej návšteve zanechala Gaetanovi špeciálny odkaz s poďakovaním za pochopenie pre jej záľubu vo wifi prístrojoch. Vtipná osoba. (Radovan Bránik facebook)

Zo vzniknutých asi sedem hodín záznamu bolo uvoľnených len niekoľko minút, dostatočných na to, aby padla vláda nášho suseda. Politik samozrejme mal okamžite nahlásiť, že bol vystavený korupčnému správaniu, vtedy by bol čistý. On sa tvári ako upratovač v rakúskej politike a pritom bol sám pošpinený, prinajmenšom pokusom o korupciu. Vo videu údajne popisuje že drží v hrsti aj terajšieho premiéra KURTZA, dokonca poodhalil aj financovanie svojej strany inými podnikateľmi.

Dokonale pripravená akcia s kopou skrytých kamier, ktorá neslúžila na úplatok politika, ale len výrobu kompromitujúceho materiálu svedčí o tom, že ju pripravila niektorá z vysoko špecializovaných tajných služieb. Kto si môže zaregistrovať svoju kryciu firmu v Južnej Kórei? Kto má záujem , aby boli kompromitovaní pravičiarsky politici tesne pred voľbami do EU? Lebo načasovanie vypustenia tohto videa nie je náhoda, napriek tvrdeniu Der Spiegel, že video mali asi mesiac a pozorne overovali jeho pravosť, zostáva faktom, že bolo vypustené účelovo. Ak slúžia pravičiari ako piata kolóna rusov, je nemysliteľné, že toto zorganizovali ich tajné služby.. nemali by na to žiaden dôvod. Tvrdenie opaku, že im to len uniklo, je smiešne..

Koľko takýchto videí čaká v trezoroch na ich narodenie? Predstava, že sme neustále len hračkou v rukách tajných služieb veľkých štátov, ktoré pracujú niekedy aj proti samotným svojim vládam, lebo ich riadi nadnárodná skupina mocných so svojimi vlastnými záujmami, je veľmi znepokojujúca.  NIE RUSKÁ OLIGARCHIA zasahuje pred voľbami v tomto prípade do politického rozloženia síl v EU, juhokórejská registrácia nájomcu by nám mohla veľa napovedať.  CUI BONO – v čí prospech? je taktiež signifikantné…

zdroje:  Süddedeutsche zeitung, kasparov.ru, Radovan Bránik, vlastné.

Rusi bojujú poučení z minulosti. Použili znova taktiku UŤAHANIA protivníka a to všetkých štátov EU.

15.04.2024

Aby sme lepšie pochopili čo sa deje teraz na Ukrajine, musíme sa vrátiť hlboko pred druhú svetovú vojnu, do čias Ruského ťaženia spojených Európskych vojsk pod Napoleonom 1812-13. Z dejepisu registrujeme ako hlavného strojcu ruského víťazstva Kutuzova, no nebyť žiarivej hviezdy mladého pruského stratéga Carla von Clausewitza ( 1780-1831) by sa ten úspech pravdepodobne [...]

Útok Iránu sa očakával, má spojitosť s vojnou na Ukrajine?

14.04.2024

Irán v sobotu spustil rozsiahly letecký útok na Izrael v reakcii na nedávny útok na iránsky konzulát v Damasku pripisovaný židovskému štátu. Iránske revolučné gardy oznámili, že útočia desiatkami dronov a rakiet, izraelská armáda predtým uviedla, že drony z Iránu poletia niekoľko hodín. Izraelský premiér Benjamin Netanjahu vo vyhlásení povedal, že Izrael sa na [...]

60 ročný alebo 48 ročný prezident? Koho budeme mať po sobote 6. 4. 2024?

03.04.2024

Základné heslo volieb je: nezáleží či si lepší alebo horší, či si na strane svetla alebo temna. Dôležité je, koľko voličov presvedčíš o svojej pravde. Korčok alebo Pellegríny? Tak si to zhrňme bez emócií pre alebo proti. Obaja sú za členstvo v EU aj v NATO, jeden za mierny odpor proti niektorým rozhodnutiam, aj to len asi doma a nie v Bruseli , druhý za úplné [...]

Josep Borrell

EÚ pracuje na rozšírení sankcií voči Iránu po jeho útoku na Izrael

16.04.2024 21:21

Návrh verejne podporilo Nemecko, Francúzsko a niekoľko ďalších členov EÚ. Súhlas s ním vyslovil aj šéf zahraničnej politiky EÚ Borrell.

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48, aktualizované: 22:47

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

Izraelskí vojaci / IZ Armáda / Pásmo Gazy / Tank /

Izraelská armáda tvrdí, že zabila veliteľa Hizballáhu

16.04.2024 19:19

Tá uviedla, že jedno z jej lietadiel „zasiahlo a zlikvidovalo“ veliteľa Hizballáhu v oblasti Ain Ebel v Libanone.

munícia, 155

Slovensko sa zbierkou pripojilo k iniciatíve českej vlády na nákup munície pre Ukrajinu

16.04.2024 18:40

Do zbierky sa zapojilo už viac ako dvadsať krajín. Ako pripomenulo občianske združenie Mier Ukrajine, slovenská vláda sa pridať odmietla.

simon22

Nežijem krátko aby som nič nevedel, ale ani príliš dlho aby som všetko zabudol...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 547
Celková čítanosť: 3129988x
Priemerná čítanosť článkov: 5722x

Autor blogu

Kategórie

Archív