Založ si blog

USA napadli Sýriu! Len IDIOT verí, že vládne vojská použili chlór proti civilom, ak boli 5 dní pred víťazstvom. Vyhlásenie MO RF.

Kde je logika uvažovania USA a ich rezidenta? Ako môže byť presvedčený že chlór použili vládne vojská? Kde boli tie mrtvoly zabité chlórom?? ANI NA VIDEU ICH NEUKÁZALI.  VRTIEŤ PSOM!!!! Biele prilby platené z USA fondov nafilmujú sprchovanie detí hadicou a toto poslúžilo ako štartér na raketový útok proti zvrchovanému štátu. Upadli sme do rúk IDIOTA, ktorý aby nezistil že je idiotom, musí mať okolo seba pritakávajúcu solidárnu masu ľudí. Drží v rukách osud ľudstva, postavil nás na pokraj zničenia civilizácie. A Macron s Mayovou mu podržali chrbát, aby sa IDIOT necítil osamotený. Len vďaka zdržanlivosti Ruska sme sa dnes nezobudili do POSLEDNEJ svetovej vojny, ktorú by ľudstvo neprežilo.

Prosím všetkých ľudí čo chcú prežiť IDIOTA TRUMPA, aby vyšli do ulíc a dali najavo svoj postoj k jeho systému riadenia vecí verejných. On totiž neovláda len Spojené štáty , ale DRŽÍ ZA GULE svojou hlúposťou CELÉ ĽUDSTVO!!!

DOPLNENIE:

Správa náčelníka Hlavného operačného odboru Generálneho štábu  VSRF pre Sýriu:

4 apríla od 3:42 do 5:10 (moskovského času) na vojenské aj civilné ciele v Sýrskej arabskej republike, leteckej a námornej nosičmi zo Spojených štátov a ich spojencov bol uskutočnený raketový útok.

Ruské systémy protivzdušnej obrany na základoch Khmeimima a Tartusa včas rozpoznali a kontrolovali všetky odpaly rakiet z námorných a leteckých nosičov Spojených štátov a Veľkej Británie. Ohlásená účasť francúzskeho letectva nebola zaznamenaná.

Zúčastnili sa lietadlá US Air Force B-1B, F-15, F-16, rovnako ako lietadlá Royal Air Force „Tornádo“ nad vodami Stredozemného mora, lode amerického námorníctva „Labunov“ a „Monterey“  z Červeného mora.

Strategické bombardéry B-1B sa dostali k odpalu rakiet  nad sýrske teritóriu v oblasti ET-TANF, ktoré nelegálne držia Spojené štáty.

Viaceré sýrske vojenské letiská, priemyselné a výskumné zariadenia boli vystavené raketovému a bombovému útoku. Podľa predbežných údajov medzi civilným obyvateľstvom a vojenským personálom sýrskej armády nedošlo k žiadnym stratám. Informácie budú aktualizované a oznámené verejnosti.

Podľa dostupných informácií, bolo vypustených 103 riadených striel, vrátane z lodí -vypustených rakiet „Tomahawk“, chytré bomby GBU-38 z lietadla B-1B, F-15 lietadiel F-16 .

Lietadlá Tornado britských vzdušných síl vypustili osem rakiet „Scalp EG“.

Sýrska vzdušná obrana oznámila, že na základe komplexov sovietskej vzdušnej obrany (protivzdušnej obrany) sa úspešne odrazili útok  leteckých a námorných zbraní.

 

PVO  zachytilo a vykonalo prepad 71 krídlatých rakiet ( zostrelilo). Sýrske protivzdušné obranné zbrane S-125, S-200, Buk, Kvadrat a Osa sa podieľali na odvrátení raketového útoku. To poukazuje na vysokú účinnosť sýrskych zbraní a vynikajúci výcvik sýrskych vojenských pracovníkov pripravených našimi odborníkmi.

Za uplynulý rok a pol Rusko úplne obnovilo Sýrske systémy protivzdušnej obrany a naďalej ju zlepšuje.

Chcel by som poznamenať, že pred niekoľkými rokmi, vzhľadom na naliehavú požiadavku niektorých našich západných partnerov, sme odmietli dodať S-300 protiletecké raketové systémy do Sýrie. Vzhľadom na to, čo sa stalo, považujeme za možné vrátiť sa k tejto otázke – a to nielen pokiaľ ide o Sýriu, ale aj o ďalšie štáty.

Cieľmi boli okrem iného aj letecké základne sýrskych vzdušných síl. Údaje objektívnej kontroly hovoria o nasledujúcich skutočnostiach:

– Na letisko Duvali pôsobili štyri rakety – všetky zostrelené;

– Na letisko Dumeiru – 12 rakiet, všetky zostrelené;

– Na letisko Blay – 18 rakiet, všetky zostrelené;

– Na letisku Shayrat – 12 rakiet, všetky zostrelené.

Letiská neboli poškodené.

Z deviatich rakiet vypálených na nepoužívané letisko Mezze ,bolo päť  zničených.

Z 16 rakiet odpálených na na letisko Homs- zničených 13. Vážne poškodenie letiska  nie je pozorované.

30 rakiet bolo zapojených do útoku proti objektom v blízkosti osád Barz a Jaramani. Z nich bolo zničených sedem rakiet. Tieto objekty, údajne súvisia s takzvaným „vojenským chemickým programom“ Damasku, sú čiastočne zničené. Súčasne sa dlho nepoužívajú, ľudia a zariadenia v nich neboli.

Sily ruskej protivzdušnej obrany boli prevedené do bojového režimu práce. Stíhacie lietadlá sú vo vzduchu a plnia ostrahu priestoru.

Žiadna krídlatá raketa nezasiahla vzdušný priestor chránený Ruskou PVO, naše komplexy neboli použité.

Sme presvedčení, že tento útok nie je odpoveďou na „ domnelý chemický útok v Duma“, ale je to reakcia na úspech sýrskych ozbrojených síl  v boji za oslobodenie svojho územia od medzinárodných teroristov.

Tento úder bol vykonaný v deň, keď  do Damask mala prísť špeciálna misia  OPCW vyšetrovať incident v meste Duma, kde boli údajne použitéchemické zbrane. Chcem špeciálne upriamiť pozornosť na skutočnosť, že v Sýrii neexistujú žiadne zariadenia na výrobu chemických zbraní, ako to konštatovala pri kontrolách  Organizácia pre zákaz chemických zbraní.

Tento fakt americkej agresie svedčí o nezáujme objektívneho vyšetrenia, snaha vykoľajiť proces mierového urovnania v Sýrii a destabilizovať situáciu v regióne Blízkeho východu a nemá nič spoločné s deklarovanými cieľmi v boji proti medzinárodnému terorizmu.

V súčasnosti sa situácia v Damasku a iných sýrskych osadách posudzuje ako pokojná.

Dôkladne sledujeme situáciu, ktorá sa tam rozvíja.

Odbor informácií a masových komunikácií Ministerstva obrany Ruskej federácie.

Použil som trnasskripčný prepis ruských názvov objektov.

zdroj: ministerstvo obrany RF

Dukla Trenčín zasa sklamala, zostala pred bránami play off na 9 mieste.

18.03.2024

Srdce trenčianskeho hokejového fanúšika zasa krváca, oko plače. Ako sa stalo už zvykom, Dukla sa nedostala opäť do play off, teda medzi posledných osem. Lepšia Nitra nás vyradila a ukončila nám sezónu, v ktorej sme sa dlhodobo potácali medzi 8 až 10 miestom. Moje fanúšikovské hodnotenie pri pohľade z bufetu je subjektívne, nenárokuje si na absolútnu pravdu, ani [...]

Takto píšu ruské médiá o Putinovom vyhlásení o technickej pripravenosti na jadrovú vojnu.

15.03.2024

Dovolím si tu skopírovať jeden ruský článok bez môjho komentára, aby sme videli ako sa to snažia vnímať ruskí novinári a ako sa to snažia vysvetliť svojim čitateľom. Sami posúďte kde končí technická pragmatičnosť a kde začína propaganda. Je vonku len pár desiatok minút, vyšiel dnes 15.3. 2024 9:24 moskovského času…. Zdroj topcor ru 15.3.2024 9:24 Prst na [...]

Umelá inteligencia MAVEN vstúpila priamo na bojisko Ukrajiny, bude to skokový prielom v rýchlosti vedenia boja?

14.03.2024

Bojisko v minulosti, ešte na začiatku 21. storočia pred prvým nasadením letectva, delostrelectva, či pozemných síl, bolo preskúmané spravodajskou službou. Prieskumné lietadlá a satelity zhromaždili obrazový či elektronický materiál, nad ktorý zasadli skupiny ľudí a dali sa do práce. Identifikovali rozmiestnenie síl protivníka, početnosť ich výzbroje a logistické [...]

pellegrini, korčok

Čo sa dialo po prvom dueli prezidentských kandidátov: Korčok hovoril o čudnej kampani, Pellegrini sa porovnával s Bidenom

19.03.2024 00:51

Pravda sledovala zákulisie prvej debaty dvoch najpopulárnejších uchádzačov o prezidentský post

Izrael / Tunel / Hamas /

Zástupca šéfa ozbrojeného krídla Hamasu je podľa USA po smrti

18.03.2024 23:29

Biely dom potvrdil smrť tretieho muža Hamasu Marwána Ísu.

pellegrini

Pellegrini o prezidentskej kampani: Očakáva od Matoviča podpásový útok?

18.03.2024 22:54

A ako vníma, že nedostal podporu od koaličného partnera SNS?

korčok

Korčok hodnotí kampaň. Ako chce mobilizovať voličov?

18.03.2024 22:44

Prezidentský kandidát jasne pomenoval, čo mu v kampani najviac prekážalo.

simon22

Nežijem krátko aby som nič nevedel, ale ani príliš dlho aby som všetko zabudol...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 542
Celková čítanosť: 3105748x
Priemerná čítanosť článkov: 5730x

Autor blogu

Kategórie

Archív