Založ si blog

Je poslanec Kollár agentom SIS alebo spolupracovníkom kriminálky?

kocnerTakáto otázna vo mne skrsla, keď som sledoval včera televíziu. Jeho dlhodobá činnosť už z mladosti je spájaná s mafiou a jej peniazmi. V predvolebnom boji to vytiahol vládny Smer, ukazoval jeho fotografie z dovoleniek  kde bol zachytený nie jeden krát s už nežijúcimi mafiánmi. Poukazovalo sa na záhadný pôvod jeho majetku, kde vtedajší autori predpokladali že spravuje peniaze po mŕtvych kamošoch, ktorí ich nadobudli preukázateľne z nekalej činnosti.

Včera vypukla zrazu najskôr záhadná kauza v ktorej zakladateľka resocializačného centra Čistý deň Zuzana Tománková obvinila zatiaľ nemenovaného opozičného politika, že nenahlásil polícii informácie o nezvestnom, vtedy 15-ročnom drogovo závislom dievčati. Dievča, s ktorým bol predtým tento poslanec v kontakte na Facebooku, kde zverejnilo erotické fotografie, utieklo z Čistého dňa a polícia po ňom pátrala viac ako dva mesiace…. A nielen to, obvinila ho z toho, že vtedy čerstvú pätnástku balil cez internetové sociálne siete a písal si s ňou „prasačinky“… že tento skutok už vyšetruje polícia. Boris neleniac prešiel do protiútoku. Ako „tajný poslanec“ bez identity sa okamžite priznal, lebo vedel, že inej cesty niet. Usporiadal tlačovku a okamžite označil neprajníka, ktorý to proti nemu rozpútava- KOČER , podľa neho aj iných tiež mafián. Ukázal fotku  z rána 8.3.2017 . na ktorej je odfotená Tománková, Kočner a novinár Tóth ako si dávajú spolu kávičku o 9:15 v „Crowne plaza“ a má to byť posledný brífing pred jej televíznym bomba vystúpením.

Kollár pokiaľ neporušil zákon si samozrejme môže vypisovať na sieťach čo chce a s kým chce. Mňa však zarazila rýchlosť, s akou sa on , „obyčajný poslanec parlamentu dostal k fotografii, ktorú mohli vyhotoviť jedine agenti SIS alebo kriminálky. Nikto iný totiž nemôže sledovať obyčajného podnikateľa Kočnera( hoci je označovaný za mafiána) okrem týchto spomenutých agentúr. Alebo má Boris svoj tím agentov, ktorí týmto však porušujú zákon? Ako inak sa mohol dostať k fotografii vyhotovenej „sledovačkou“ ak by nebol priamo zainteresovaný v týchto službách? To mám veriť, že mu niekto neznámy z kriminálky alebo SISKY poslal fotečku a tým porušil zákon?? Aký má Boris problém s „ mafiánom“ Kočnerom, že mu tento podľa neho vyrobil kauzu?

Zapadá to do celkového obrazu jeho osoby. Robí si prdel zo zákona o zákaze mnohoženstva tým , že má síce 10 žien , no bez papiera ich v podstate nemá, nik nezisťuje jeho pôvod majetku, a zrazu má prístup k fotke, ktorú za normálnych okolností nemohol získať… Jedine ak je on spolupracovníkom niektorej z týchto inštitúcií a oni majú záujem na udržaní jeho „bezúhonnosti“. To tiež však nie je trestné, pre niekoho maximálne amorálne.

Ja neviem, viem len že mne by sa takú fotku nepodarilo získať ani náhodou. A čo vám??

kollar-a-pito

Kto vyhrá boj o palác? Je dôležité kto to bude?

25.03.2024

Prvého kola volieb prezidenta a zúčastnilo 2 254 000 51,9% z 4 333 000 (možní voliči: mužov 2mil 88 tisíc a 2mil 245 tisíc žien) V druhom kole môže naviac voliť asi 2 200 prvovoličov, ktorí dosiahnu 18 rokov práve v tých dvoch týždňoch medzi kolami. Účasť v prvom kole bola asi 51% , voliť nešlo asi 2 milióny 80 tisíc voličov. Výsledok na prvých dvoch miestach je [...]

Dukla Trenčín zasa sklamala, zostala pred bránami play off na 9 mieste.

18.03.2024

Srdce trenčianskeho hokejového fanúšika zasa krváca, oko plače. Ako sa stalo už zvykom, Dukla sa nedostala opäť do play off, teda medzi posledných osem. Lepšia Nitra nás vyradila a ukončila nám sezónu, v ktorej sme sa dlhodobo potácali medzi 8 až 10 miestom. Moje fanúšikovské hodnotenie pri pohľade z bufetu je subjektívne, nenárokuje si na absolútnu pravdu, ani [...]

Takto píšu ruské médiá o Putinovom vyhlásení o technickej pripravenosti na jadrovú vojnu.

15.03.2024

Dovolím si tu skopírovať jeden ruský článok bez môjho komentára, aby sme videli ako sa to snažia vnímať ruskí novinári a ako sa to snažia vysvetliť svojim čitateľom. Sami posúďte kde končí technická pragmatičnosť a kde začína propaganda. Je vonku len pár desiatok minút, vyšiel dnes 15.3. 2024 9:24 moskovského času…. Zdroj topcor ru 15.3.2024 9:24 Prst na [...]

požiar, václavské námestie, praha

Na Václavskom námestí horelo, dym bolo vidieť z celej Prahy

28.03.2024 14:21

Do nemocnice previezli jedného muža, ktorý sa nadýchal splodín.

Čína Filipíny Juhočínske more lode

Čína a Filipíny sa vzájomne obvinili z eskalácie napätia v Juhočínskom mori

28.03.2024 14:07

Loď čínskej pobrežnej stráž v sobotu zablokovala filipínske zásobovacie plavidlo, poškodila ho vodným delom a zranila pri tom troch filipínskych vojakov.

medveď, Liptovský Mikuláš

Medveďa, ktorý útočil v Liptovskom Mikuláši, našli s pomocou dronov do 1,5 hodiny

28.03.2024 13:53

Počas monitorovania medveďa bolo s dronmi nalietaných približne 74 kilometrov.

česko rusko ambasáda

Proruská špionážna sieť útočí proti EÚ: Poľsko a Česko spustili vyšetrovanie, majú zistenia týkajúce sa Slovenska

28.03.2024 13:50

Poľská kontrarozviedka (ABW) vyšetruje činnosť proruskej špionážnej siete zameranej proti členským štátom a orgánom Európskej únie.

simon22

Nežijem krátko aby som nič nevedel, ale ani príliš dlho aby som všetko zabudol...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 543
Celková čítanosť: 3112105x
Priemerná čítanosť článkov: 5731x

Autor blogu

Kategórie

Archív