Založ si blog

Je poslanec Kollár agentom SIS alebo spolupracovníkom kriminálky?

kocnerTakáto otázna vo mne skrsla, keď som sledoval včera televíziu. Jeho dlhodobá činnosť už z mladosti je spájaná s mafiou a jej peniazmi. V predvolebnom boji to vytiahol vládny Smer, ukazoval jeho fotografie z dovoleniek  kde bol zachytený nie jeden krát s už nežijúcimi mafiánmi. Poukazovalo sa na záhadný pôvod jeho majetku, kde vtedajší autori predpokladali že spravuje peniaze po mŕtvych kamošoch, ktorí ich nadobudli preukázateľne z nekalej činnosti.

Včera vypukla zrazu najskôr záhadná kauza v ktorej zakladateľka resocializačného centra Čistý deň Zuzana Tománková obvinila zatiaľ nemenovaného opozičného politika, že nenahlásil polícii informácie o nezvestnom, vtedy 15-ročnom drogovo závislom dievčati. Dievča, s ktorým bol predtým tento poslanec v kontakte na Facebooku, kde zverejnilo erotické fotografie, utieklo z Čistého dňa a polícia po ňom pátrala viac ako dva mesiace…. A nielen to, obvinila ho z toho, že vtedy čerstvú pätnástku balil cez internetové sociálne siete a písal si s ňou „prasačinky“… že tento skutok už vyšetruje polícia. Boris neleniac prešiel do protiútoku. Ako „tajný poslanec“ bez identity sa okamžite priznal, lebo vedel, že inej cesty niet. Usporiadal tlačovku a okamžite označil neprajníka, ktorý to proti nemu rozpútava- KOČER , podľa neho aj iných tiež mafián. Ukázal fotku  z rána 8.3.2017 . na ktorej je odfotená Tománková, Kočner a novinár Tóth ako si dávajú spolu kávičku o 9:15 v „Crowne plaza“ a má to byť posledný brífing pred jej televíznym bomba vystúpením.

Kollár pokiaľ neporušil zákon si samozrejme môže vypisovať na sieťach čo chce a s kým chce. Mňa však zarazila rýchlosť, s akou sa on , „obyčajný poslanec parlamentu dostal k fotografii, ktorú mohli vyhotoviť jedine agenti SIS alebo kriminálky. Nikto iný totiž nemôže sledovať obyčajného podnikateľa Kočnera( hoci je označovaný za mafiána) okrem týchto spomenutých agentúr. Alebo má Boris svoj tím agentov, ktorí týmto však porušujú zákon? Ako inak sa mohol dostať k fotografii vyhotovenej „sledovačkou“ ak by nebol priamo zainteresovaný v týchto službách? To mám veriť, že mu niekto neznámy z kriminálky alebo SISKY poslal fotečku a tým porušil zákon?? Aký má Boris problém s „ mafiánom“ Kočnerom, že mu tento podľa neho vyrobil kauzu?

Zapadá to do celkového obrazu jeho osoby. Robí si prdel zo zákona o zákaze mnohoženstva tým , že má síce 10 žien , no bez papiera ich v podstate nemá, nik nezisťuje jeho pôvod majetku, a zrazu má prístup k fotke, ktorú za normálnych okolností nemohol získať… Jedine ak je on spolupracovníkom niektorej z týchto inštitúcií a oni majú záujem na udržaní jeho „bezúhonnosti“. To tiež však nie je trestné, pre niekoho maximálne amorálne.

Ja neviem, viem len že mne by sa takú fotku nepodarilo získať ani náhodou. A čo vám??

kollar-a-pito

Dukla Trenčín zasa sklamala, zostala pred bránami play off na 9 mieste.

18.03.2024

Srdce trenčianskeho hokejového fanúšika zasa krváca, oko plače. Ako sa stalo už zvykom, Dukla sa nedostala opäť do play off, teda medzi posledných osem. Lepšia Nitra nás vyradila a ukončila nám sezónu, v ktorej sme sa dlhodobo potácali medzi 8 až 10 miestom. Moje fanúšikovské hodnotenie pri pohľade z bufetu je subjektívne, nenárokuje si na absolútnu pravdu, ani [...]

Takto píšu ruské médiá o Putinovom vyhlásení o technickej pripravenosti na jadrovú vojnu.

15.03.2024

Dovolím si tu skopírovať jeden ruský článok bez môjho komentára, aby sme videli ako sa to snažia vnímať ruskí novinári a ako sa to snažia vysvetliť svojim čitateľom. Sami posúďte kde končí technická pragmatičnosť a kde začína propaganda. Je vonku len pár desiatok minút, vyšiel dnes 15.3. 2024 9:24 moskovského času…. Zdroj topcor ru 15.3.2024 9:24 Prst na [...]

Umelá inteligencia MAVEN vstúpila priamo na bojisko Ukrajiny, bude to skokový prielom v rýchlosti vedenia boja?

14.03.2024

Bojisko v minulosti, ešte na začiatku 21. storočia pred prvým nasadením letectva, delostrelectva, či pozemných síl, bolo preskúmané spravodajskou službou. Prieskumné lietadlá a satelity zhromaždili obrazový či elektronický materiál, nad ktorý zasadli skupiny ľudí a dali sa do práce. Identifikovali rozmiestnenie síl protivníka, početnosť ich výzbroje a logistické [...]

Jaroslav Haščák

Haščáka v kauze Gorila opäť obvinili

19.03.2024 09:36

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.

Štefan Harabin, ta3

VIDEO: Prezidentský kandidát Štefan Harabin. Rusko nepovažuje za agresora, chce neutralitu Slovenska

19.03.2024 07:00

O post prezidenta Slovenskej republiky vo voľbách v roku 2024 sa uchádza 10 ľudí.

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 09:06

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

simon22

Nežijem krátko aby som nič nevedel, ale ani príliš dlho aby som všetko zabudol...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 542
Celková čítanosť: 3105988x
Priemerná čítanosť článkov: 5731x

Autor blogu

Kategórie

Archív