Založ si blog

Kollár žije v jednom z druhu polygamického vzťahu zvanom polygýnia. Sme pokrytci! ?

V preambule ústavy máme uvedené : My, národ slovenský, pamätujúc na politické a kultúrne dedičstvo svojich predkov a na stáročné skúsenosti zo zápasov o národné bytie a vlastnú štátnosť, v zmysle cyrilo-metodského duchovného dedičstva sa odvolávame na kresťanské Cyrilo Metodejské tradície….. teda jasná odvolávka na kresťanstvo a jeho tradície. Zároveň sa hlási ku kresťanstvu viac ako  72% obyvateľov Slovenska Len k trom najväčším kresťanským cirkvám sa hlási: Rímskokatolíci – 3 347 277 (62 %), evanjelici – 316 250 (5,9 %), gréckokatolíci – 206 871 (3,8 %).

A teraz si dovolím pár definícií pre spolužitie muža a ženy:

Polygamia je stav, kedy má muž alebo žena uzavretých viacero manželských zväzkov súčasne. Medzi polygamické vzťahy patrí  polygýnia (muž má viac ženských partneriek) a polyandria (vzťah 1 ženy s viacerými mužskými partnermi). Opakom polygamie je monogamia (muž/žena má len jedného partnera).  Príkladom mnohoženstva môže byť staroveká civilizácia Inkov kde sa takmer všetky plodné ženy sústredili v okolí panovníka a vysoko postavenej šľachty. Väčšina kresťanských spoločenstiev mnohoženstvo nepripúšťa. Výnimkou sú napríklad mormóni. Islam mnohoženstvo pripúšťa, muž však môže mať najviac štyri manželky. O všetky sa však má postarať rovnako. Kým žila prvá Mohamedova žena, žil monogamne, potom mal manželiek viac. V mnohých krajinách je mnohoženstvo trestným činom.

Na Slovensku máme tento problém riešený deravo a veľmi čiastočne Trestným zákonom:

§ 204  Trestného zákona 300/2005
Dvojmanželstvo
(1) Kto za trvania svojho manželstva uzavrie manželstvo iné, potrestá sa odňatím slobody až na dva roky.
(2) Rovnako ako v odseku 1 sa potrestá, kto vedome uzavrie manželstvo s osobou, ktorá už je v inommanželstve.

 

A prečo to píšem?? Máme tu supersamca, ktorý vstúpil do politiky, dokonca sa dostal do parlamentu. Má nezvyčajný rodinný klan, ktorým obchádza menovaný paragraf trestného zákona jediným. Chýbajú dva sobášne listy, napriek tomu evidentne žije súbežne s viacerými ženami a svojimi deťmi. Ak by to bolo postupné, nič sa nedá robiť… lenže on sa neustále stretáva  a žije s viacerými partnerkami o čom svedčí aj vek detí prekrývajúci sa navzájom. Zatiaľ čo žije so slečnou Heringovou s ktorou má dve deti, 5 a necelé tri roky, má deti aj s Ostrihoňovou,Rychterovou,Štofaníkovou a Simoes. Popritom žije stále s Heringovou.

Paula Simoes.: Christian Alexander 2016
Monika Ostrihoňová: dcéra Sára (1)
Andrea Heringhová: syn Borisko (2,5) a dcérka Sara Zoe (5)
Barbora Richterová: syn Artur (3)
Martina Štofaníková: syn Šimon Heliodor (4,5)
Petra Krištúfková: dcéra Ester (9)
Stanka Horňáková: dcéra Saška (13)
Ivana Barnová: dcéra Natália (13)

(údaje o veku detí sú z novembra 2015)

Naše zákony evidentne svojou dierou poskytli pánovi Borisovi nadsamcovi možnosť žiť si lepšie ako moslim a nič mu za to nehrozí. Lebo naša spoločnosť je pokrytecká a ešte aj parodický názov jeho strany SME RODINA oslovil 6,62 % voličov, čo predstavovalo 172 860 hlasov.  Ak by však vlastnil DVA sobášne listy, dostal by trest podľa zákona. Je vskutku nejaký papier s pečiatkou a podpisom ten rozdielový prvok pre určenie morálnosti , amorálnosti, zákonnosti či protizákonnosti??

P.S.: toto je citát z jeho politickej stránky, ktorý má vyzerať že je ochrancom slovenských rodín.. Politické hnutie Sme rodina – Boris Kollár vzniklo ako reakcia na situáciu na Slovensku, ale aj v Európe. Veľmi citlivo vnímame ohrozenie slovenských rodín zvonku ale aj zvnútra a rozhodli sme osloviť Slovensko s našou víziou. ……Nebude náhodou jeho životný štýl tiež ohrozením slovenských rodín??? Čo na to povie Aliancia za rodinu??

 

Kto vyhrá boj o palác? Je dôležité kto to bude?

25.03.2024

Prvého kola volieb prezidenta a zúčastnilo 2 254 000 51,9% z 4 333 000 (možní voliči: mužov 2mil 88 tisíc a 2mil 245 tisíc žien) V druhom kole môže naviac voliť asi 2 200 prvovoličov, ktorí dosiahnu 18 rokov práve v tých dvoch týždňoch medzi kolami. Účasť v prvom kole bola asi 51% , voliť nešlo asi 2 milióny 80 tisíc voličov. Výsledok na prvých dvoch miestach je [...]

Dukla Trenčín zasa sklamala, zostala pred bránami play off na 9 mieste.

18.03.2024

Srdce trenčianskeho hokejového fanúšika zasa krváca, oko plače. Ako sa stalo už zvykom, Dukla sa nedostala opäť do play off, teda medzi posledných osem. Lepšia Nitra nás vyradila a ukončila nám sezónu, v ktorej sme sa dlhodobo potácali medzi 8 až 10 miestom. Moje fanúšikovské hodnotenie pri pohľade z bufetu je subjektívne, nenárokuje si na absolútnu pravdu, ani [...]

Takto píšu ruské médiá o Putinovom vyhlásení o technickej pripravenosti na jadrovú vojnu.

15.03.2024

Dovolím si tu skopírovať jeden ruský článok bez môjho komentára, aby sme videli ako sa to snažia vnímať ruskí novinári a ako sa to snažia vysvetliť svojim čitateľom. Sami posúďte kde končí technická pragmatičnosť a kde začína propaganda. Je vonku len pár desiatok minút, vyšiel dnes 15.3. 2024 9:24 moskovského času…. Zdroj topcor ru 15.3.2024 9:24 Prst na [...]

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 08:14

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

simon22

Nežijem krátko aby som nič nevedel, ale ani príliš dlho aby som všetko zabudol...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 543
Celková čítanosť: 3112651x
Priemerná čítanosť článkov: 5732x

Autor blogu

Kategórie

Archív