Založ si blog

Gorila bola nielen o úplatkoch ale aj o sexe. . . ?

Kúsok z prepisu odpočúvania..

5.5.2006    (Anna , Jaroslav )
18.48    hod.-21.41 hod.
18.48    prichádza H…..k. B……á prichádza 18.53. Začínajú rozprávať o vodárenských spoločnostiach.
Podtatranská vodárenská spoločnosť, a.s. Poprad………
Mihalika osloví s ponukou Hák. Hák vysvetľuje Buej, že má desiatky skúseností, že je lepšie sa dohodnúť ako bojovať. Bojovať odporúča len ak sa nedá dohodnúť. Haák navrhuje v súvislosti s poliklinikou Tehelná osloviť s finančnými ponukami všetkých rozhodujúcich predstaviteľov Výkonného výboru FNM s ponukami 200 – 300 tis. Sk. B…vá súhlasí. Cca 10 min. hovoria o technike navýšenia základného imania Polikliniky Tehelná o 20 mil. Sk ich záujmovou skupinou takým spôsobom, aby to nevzbudzovalo podozrenia zo skrytej privatizácie.
B……vá hovorí o stretnutí s predstaviteľmi SSE – Patrik Luccioni a Peter Weis
Hovoria o Jadrovom fonde a GovCo, a.s. (väčšina rozhovoru je nezrozumiteľná). Ha…ák hovorí, že podľa prepočtov SE a ENELu sa v GovCo, a.s. najbližších 10 rokov minie 70—140 mld. Sk.
Od cca 19.47 do 20.43 majú sexuálny styk. J (Páni.. spozornite.. skoro hodina..)
21.41 odchádzajú.

14.5.2006    od 10.08 hod. do 11.43 hod. – väčšinu rozhovoru nie je počuť, rozprávajú vo vedľajšej miestnosti a potichu (vyše 90% záznamu je nezrozumiteľných). B….ová rozprávala o priebehu valného zhromaždenia 12.5.2006 Podtatranskej vodárenskej spoločnosti, a.s., na ktorom bol schválený predaj Podtatranskej vodárenskej prevádzkovej spoločnosti, a.s. francúzskej VEOLIA (Penta a B….ová konajú v jej prospech). B….ová potom rozprávala o súkromných problémoch a na záver mali pohlavný styk.– (teraz to bolo nejaké kratšie.. J)
( zdroj – cely zaznam ITP Gorila…..internet)

Ako to vzniklo?

Žiadosť o použitie ITP bola spracovaná dňa 21.11.2005 pod č.p. 63/950-D-241-34/2005-S. Predmetom ITP „Gorila“ bolo získanie informácií k činnosti záujmovej osoby Zoltán VARGA, podozrenie z páchania rôznej trestnej činnosti ekonomického charakteru, prepojenie s predstaviteľmi finančnej skupiny Istrokapitál a jej vstup do liehovaníckych firiem. Cieľom ITP „Gorila“ bolo získať taktiež aj informácie o kontaktoch záujmovej osoby na predstaviteľov rôznych ministerstiev pri výberových konaniach v prospech spoločností, s ktorými záujmová osoba spolupracuje. Cieľom bolo tiež potvrdenie informácií o pôsobení záujmovej osoby ako vedúcej osobnosti organizovanej skupiny, ktorá korupčným spôsobom preniká do orgánov polície, finančných inštitúcii, štátnej správy a takto si upevňuje svoj vplyv a získava výhody.
Sudca KS Bratislava dňa 23.11.2005 na základe vyššie uvedenej žiadosti vydal rozhodnutie pod č.p. Ntt-3-D-2879/2005 na dobu od 23.11.2005 do 23.5.2006.
Pred ukončením doby platnosti rozhodnutia sudcu bola spracovaná nová žiadosť o použití ITP „Gorila 1“ pod č.p. 63/950-D-284-37/2006-S zo dňa 16.5.2006 na záujmové osoby Zoltán VARGA a Jaroslav HAŠČÁK. Dôvod na použitie ITP „Gorila 1“ bol oproti ITP „Gorila“ rozšírený o aktivity predstaviteľov finančnej skupiny PENTA, ich využívanie príslušníkov Policajného zboru vo svoj prospech pri ovplyvňovaní vyšetrovania v niektorých prípadoch týkajúcich sa najmä závažnej hospodárskej trestnej činnosti. Tieto poznatky následne PENTA využíva vo svoj prospech pri privatizácii a pri získavaní významných štátnych zákaziek.
Sudca KS Bratislava dňa 18.5.2006 vydal rozhodnutie Ntt-3-D-482/2006 a udelil súhlas na použitie daného ITP „Gorila 1“ na dobu do 18.11.2006.

5.4. 2006 o úniku utajovaných skutočností
z prostredia PPZ (Rejda smerom k finančnej skupine PENTA
riaditeľa sekcie D. p Forgáč vrátil Sl skutočnosti a vydal pokyn (nečitateľné)
(mimo sekciu P).
2006-S zo 7.4.2006 o úniku utajovaných skutočností
l    PPZ (Rejda) smerom k finančnej skupine PENTA podľa pokynu
( zdroj – cely zaznam ITP Gorila…..internet)

Veľa popísaného, možno veľa pravdivého je v spisoch „Gorila “.  Jedno jediné mi tam ako záver chýba..

Pán Nicholson dal celé materiály pred poslednými voľbami do rúk politikom SaS..  Dokonca tvrdil , že sa mu iní vyhrážali.. že mu sľubovali veľké peniaze ak to nezverejní..  čo za to dostal?? NIČ???

Ale ba.. tak manželka tohto naskrz čistého novinára, tiež novinárka s ukončeným gymnáziom sa po voľbách len tak pre nič za nič stala Štátnou tajomníčkou na ministerstve ovládanom SaS….. A je tam stále.. takže je to forma úplatku za prinesené informácie?? Alebo bola ozaj taká výnimočná že lepšiu si pán Jozef  Mihál ani nevedel predstaviť na post druhej hlavy na svojom ministerstve??? TOTO NIE JE ÚPLATOK V PRAXI??? A v podstate v priamom prenose??
A čo urobila SaS keď teraz obviňuje všetkých čo o spise vedeli od roku 2008 a nekonali???? Prečo nekonala SaS ale len ťažila z daného dokumentu informácie?? Ale SaS predsa konala.. povedala si ak mohla SIS, tak môžeme aj my a to priamo cez MO SR.. A Galko mal úlohu- zbierať informácie rovnako ako to robil niekto v “ Gorille“

Všetci politici starých strán mlčia a nechcú sa vyjadriť.. lebo nevedia koľko je vonku takýchto materiálov a čo všetko o nich tam je.. zameriam sa ja na niekoho a o týždeň budem čítať o sebe!!!! Toto je asi hlavným dôvodom prečo všetci svorne mlčia a chcú aby to skončilo čo najskôr a čo s najmenším rachotom..

A ten svätý novinár tvrdí, že so svojou babou nežije a že sú pred rozvodom.. ale stále mi je záhadou ak nie ako odmena za „GORILLU“ tak prečo sa vlastne dostala na miesto druhej hlavy ministerstva práce??? A čo dostal ako odmenu on???

Ja osobne neviem, či to čo sa nachádza na internete v spisoch „Gorila“ je pravdivé, len vidím že kto je štátny tajomník na jednom ministerstve a…. jedno viem… bez vetra sa ani lístok nepohne.

Ja len toľko…

 

Tri planetárne ohniská, ktoré môžu prerásť do svetového konfliktu v priebehu hodín.

19.04.2024

Na blízkom východe sa dnes piatok 19.4.2024 rozhorieva veľký vojenský konflikt: Blízky východ sa dnes po zasadnutí izraelského vojnového kabinetu pripravuje na izraelský „odvetný“ útok na Irán. Izraelské letectvo tvrdí, že dokončilo „prípravu“ a že útok je „bezprostredný“. Americkí predstavitelia oznámili WSJ, že sa domnievajú, že Izrael dnes [...]

Rusi bojujú poučení z minulosti. Použili znova taktiku UŤAHANIA protivníka a to všetkých štátov EU.

15.04.2024

Aby sme lepšie pochopili čo sa deje teraz na Ukrajine, musíme sa vrátiť hlboko pred druhú svetovú vojnu, do čias Ruského ťaženia spojených Európskych vojsk pod Napoleonom 1812-13. Z dejepisu registrujeme ako hlavného strojcu ruského víťazstva Kutuzova, no nebyť žiarivej hviezdy mladého pruského stratéga Carla von Clausewitza ( 1780-1831) by sa ten úspech pravdepodobne [...]

Útok Iránu sa očakával, má spojitosť s vojnou na Ukrajine?

14.04.2024

Irán v sobotu spustil rozsiahly letecký útok na Izrael v reakcii na nedávny útok na iránsky konzulát v Damasku pripisovaný židovskému štátu. Iránske revolučné gardy oznámili, že útočia desiatkami dronov a rakiet, izraelská armáda predtým uviedla, že drony z Iránu poletia niekoľko hodín. Izraelský premiér Benjamin Netanjahu vo vyhlásení povedal, že Izrael sa na [...]

Most v Poprade

V Poprade hrozí, že skolabuje doprava. Pomôcť má bezplatná jazda po diaľnici okolo mesta

25.04.2024 12:45

Je to problém, ktorý trápi vodičov v Poprade už roky. Štvorprúdovka vedúca z centra mesta do Kežmarku sa pod železničným mostom zužuje do dvoch pruhov.

polícia

Opitý vodič zdemoloval tri autá, nafúkal takmer 2,7 promile

25.04.2024 12:19

Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 4 200 eur.

Alexander Lukašenko

Rusi takmer nepostupujú, na fronte je pat, je čas na mierové rokovania, vyhlásil Lukašenko

25.04.2024 12:10

Paradoxom Moskvy je, že na mierovú konferenciu odmieta prísť, rokovanie bez jej účasti však označuje za nezmyselné.

Spain Election

Čisté ruky zašpinili dobré meno španielskeho premiéra. Zavinila to jeho žena. Odstúpi z čela vlády?

25.04.2024 12:00

Má pre mňa cenu zostať na čele vlády napriek tomu, že ma krajná pravica a pravica obhadzujú bahnom? Španielsky líder na svoju otázku čoskoro odpovie.

simon22

Nežijem krátko aby som nič nevedel, ale ani príliš dlho aby som všetko zabudol...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 548
Celková čítanosť: 3137375x
Priemerná čítanosť článkov: 5725x

Autor blogu

Kategórie

Archív